Pureto in HLN!

Pureto in HLN!

Hoera! We hebben de krantenkoppen gehaald!

Met dank aan Nele Dooms zijn we deze week zowel in de gedrukte versie als online verschenen. Het artikel vertelt ons verhaal over hoe Pureto tot stand is gekomen. Het begon allemaal toen we nog klein waren en op woensdagnamiddag bij onze grootmoeder gingen eten. Zij serveerde altijd ons favoriete gerecht: overheerlijke, smeuïge puree. Dit bracht ons op het idee om dit vergeten gerecht weer in de schijnwerpers te zetten in Vlaanderen. En dat doen we met Pureto, een fast casual concept (Ontdek hier wat fast casual betekent! 🤔) dat een eigentijdse draai geeft aan traditionele puree zoals onze grootmoeders die maakten.

“Net zoals er voor spaghetti een keten als Bavet bestaat, mag Pureto dat zijn voor puree.”

Met een diploma kmo-management op zak voor Gilles en Gaétan die toegepaste informatica studeert, zijn we helemaal klaar om met onze foodtruck door Vlaanderen te trekken. Het concept slaat duidelijk aan, want de boekingen voor evenementen en feestjes stromen binnen. Zo zal Pureto de komende maanden te vinden zijn op onder andere verschillende festivals, Gent Smaakt, de Fonnefeesten in Lokeren en tijdens de Walking Dender in Dendermonde. “Het is de ideale manier om iedereen te laten proeven en ons concept te leren kennen”, zeggen we. “Zo bouwen we naambekendheid op.”

Want onze ambities zijn groot. We zijn niet van plan om het alleen bij een foodtruck te houden. Eigenlijk dromen we ervan om van Pureto een restoketen te maken. Zoals er voor spaghetti een keten als Bavet bestaat, mag dat voor puree Pureto zijn. Een eerste vestiging zouden we willen openen in Gent. De vele studenten die er zijn, willen immers ook eens iets anders dan de traditionele fastfood. Later willen we dan nog meer fysieke eetpunten voor onze puree openen, op diverse locaties.

Benieuwd naar onze toekomstplannen? Lees dan zeker het volledige artikel!

#pureto #pr #hetlaatstenieuws #marketing #fastcasual #foodtruck #puree #smallbusiness #entrepreneur